Öl med egen etikett
från endast 100 st flaskor !

Vi erbjuder möjlighet för er att få Öl med specialgjord etikett. Vi erbjuder riktigt bra öl som ni kan sätta er egen etikett på. Perfekt till kickoffen, mässan, firmafesten eller som "husets öl" - En egen öl gör alltid succé.

I vårt standardsortiment erbjuder vi två alternativ av öl, en 33 cl alt 50 cl flaska. Båda sorterna är ljusa klassiska tjeckisk pilsner med frisk blommig doft. Fräsch smak med fin beska från Saaz humle, med en viss smakdifferans mellan dem.

RÄKNA FRAM PRISER

Här nedan kan ni på ett enkelt sätt räkna fram vad priset för egenettikerad öl kommer att kosta. Kostnaden för frakt, etikett och appliceringen faktureras från oss. Medans kostnaden för ölen betalas till Systembolaget när ni hämtar ut er order.

Välj storlek:

Välj antal:
Minsta antal att beställa är 100st

UTRÄKNAT PRIS:

Pris/st:
Pris/totalt:
Kostnad för öl, Systembolaget:
Kostnad för etikett, Pilsnergubbarna:

Priser Ex.moms.
Med reservation för felberäkningar

Köps via Privatimport

Eftersom din etikett är kundspecifik, platsar inte ölen i Beställningssortimentet. Du börjar istället med att registrera Privatimport på systembolaget.se enl nedan info.

Steg 1

När ni klickar på "Registrera en förfrågan om privatimport" behöver ni logga in eller skapa en konto för att genomföra förfrågan.
Gå igenom nedanstående steg för att slutföra er förfrågan.

 1. Steg 2
  Som Leverantör fyller ni i Pilsnergubbarna AB.
  Klicka på Nästa.
 2. Steg 3
  Börja med att fyll i Dryckens namn, Skriv: Profil Pilsner Ditt företag
  Fortsätt med att välja Öl som varugrupp och skriv in Antal ni vill beställa.
  Under Volym skriver ni 330 eller 500 och väljer förpackning Flaska.
  Klicka på "Lägg till" så att era öl sparas i listan.
  Gå vidare genom att klicka på Nästa.
 3. Steg 4
  Kontrollera så att era uppgifter är korrekt. Välj sedan vilken butik ni vill hämta varorna samt godkänn systembolagets privatimports villkor. Klicka på Skicka förfrågan
 4. När du har registrerat din Privatimport kommer du inom 2-6 dagar få en offert från Systembolaget med priser på vad ENDAST ölen kostar. Du bekräftar OK på kostnaderna tillbaka till Systembolaget enl kontaktuppgifterna du fått på offerten. Kostnader för etiketter, applicering samt frakt faktureras separat av oss direkt till dig.
 5. Ledtiden efter att du godkänt offerten är ca 2 veckor, har du en speciell deadline så kan vi säkert lösa det, tveka inte att kontakta oss om du är osäker om ledtiderna eller har önskemål om ett specifikt datum.

Öl med egen etikett

Designa Din etikett

För att designa din etikett laddar du ned våra mallar:
- Designmall, 33cl
- Designmall, 50cl

Innehållsförteckning samt streckkod behöver alltid finnas med på etiketten och det är OK att ändra typsnitt. Måtten enl mallen går dock inte att ändra på. Vi kan endast erbjuda en etikett per flaska. Vi har ingen möjlighet att sälja endast lösa etiketter, och vi levererar INTE mindre upplaga än 100 flaskor.

Ring oss gärna om du har några frågor, Niclas Axelsson 070-8 911 433 eller maila owners@pilsnergubbarna.se